Europa Ayurveda Centrum

Missie en visie
Het team van het EAC heeft zich als taak gesteld om cliënten te begeleiden en te ondersteunen in hun zoektocht naar gezondheid en balans. Dit gebeurt vanuit de moeder van alle geneeswijzen en dat is de Ayurveda.

Onze Visie
Onze organisatie is toekomstgericht en zet zich actief in om samenwerking met het reguliere en complementaire veld te verhogen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Hoog in het vaandel staat de bescherming van medicinale kruiden, ontwikkeling van nieuwe producten en wetenschappelijk onderzoek van traditionele Ayurvedische kruidenpreparaten.
We streven naar tevreden cliënten en tevreden medewerkers in een financieel gezonde organisatie.

Onze Missie
Onze missie is om de behandelingen en de medicatie van ayurveda algemeen geaccepteerd en toegepast te krijgen in Nederland. Dit in samenwerking met de reguliere geneeskunde. De Ayurvedische behandelingen en medicijnen zijn mens en milieu vriendelijk, effectief zonder bijwerkingen en toepasbaar bij vele ziektes inclusief psychische aandoeningen. Ook streven wij naar behoud van zeldzame inheemse en uitheemse (bedreigde) medicinale kruidenplanten en de introductie en acceptatie hiervan in Nederland in samenwerking met universiteiten en wetenschappelijke instituten i.v.m. onderzoek naar de eigenschappen en werking van de Ayurvedische medicijnen.

Website: www.ayu.nl
Country: The Netherlands


Back